Our Blog

Zevende overwinning op rij voor Marsdijkhal 1

Team 1 verstevigd eerste plek Eredivisie tegen de Rietplas 1

ASSEN – De darters van DC Marsdijkhal 1 hebben dinsdagavond voor de zevende keer op rij weten te winnen. Thuis in café De Marsdijkhal waren de Assenaren met 6-3 te sterk voor De Rietplas 1 uit Emmen.

Het seizoen loopt tot nu toe op rolletjes voor de Asser darters. Nog geen enkele keer werd er verloren in de Eredivisie. Tegen De Rietplas, de nummer twee van afgelopen seizoen, stond iedereen weer op scherp. En dat was ook nodig.

Marcel Bos opende de wedstrijd met een 3-2 zege, maar in de volgende single partij maakte Richard Kimmann gelijk voor de Emmenaren. Armando Slotboom en Yannick van de Reijen wonnen vervolgens een partijen voor de thuisploeg, waardoor de Marsdijkhallers met een 3-1 voorsprong aan de koppelwedstrijden konden beginnen.

Hoewel de voorsprong geruststellend was, was het verschil in niveau klein. Dankzij twee sterke koppelpartijen van Bos en Slotboom bouwden de Assenaren hun voorsprong uit naar 5-1. Yannick van de Reijen en Peter Marissen wisten vervolgens hun eerste koppel niet te winnen, maar maakten dat in hun tweede partij goed: 6-2.

Waar DC Marsdijkhal dit seizoen nog geen enkele afsluitende teamgame had verloren, greep de thuisploeg hier ditmaal wel naast de zege. Desondanks hebben de Assenaren met een 6-3 zege goede zaken gedaan en blijven zij aan de leiding in de Eredivisie.

 

bron: www.assercourant.nl

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!

Close