Our Blog

Tijdelijke verhuizing door verbouwing Marsdijkhal

Sinds begin juni wordt De Marsdijkhal verbouwd door Van Wijnen. Niet alleen de sporthal, ook het sportcafé wordt onder handen genomen. Het doel is dat de hal compleet energieneutraal wordt. Bovendien gaat het van het gas. Wanneer de werkzaamheden eind oktober klaar zijn, is De Marsdijkhal de eerste energie neutrale sporthal van Nederland.

Concreet betekent dit dat de sporthal beter wordt geïsoleerd en er meer zonnepanelen op het dak komen te liggen. Alle gasleidingen gaan er uit. Kortom, onze gehaktballetjes staan binnenkort in de jus te pruttelen op een inductiekookplaat. Aan het uiterlijk van het sportcafé gaat weinig veranderen. John wil de sfeer van een bruin café behouden.

 

Tot wanneer duurt de verbouwing?

De verbouwing moet uiterlijk eind oktober afgerond zijn. Als club gaan we er daarom vanuit dat we per 1 november weer in De Marsdijkhal onze thuiswedstrijden gaan afwerken.

 

En waar spelen we tot 1 november?

Tot 1 november zullen we onze thuiswedstrijden spelen in het sportcafé van de Pittelohal. John en Wenda en de andere medewerkers hebben deze kantine in het afgelopen jaar omgebouwd tot een gezellige ruimte. Hier liggen enkele perfect geprepareerde dartbanen. Bovendien is er de ruimte om te voldoen aan de coronamaatregelen.

 

Adres Pittelohal

Pittelohal

Wethouder Bergerweg 2B

9406 XP Assen

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!

Close