Our Blog

Marsdijkhal 5 herovert koppositie in 2de divisie.

Marsdijkhal 5 laat niks heel van de mede-nummer 2 Ax Arrows 1.

 

Op dinsdag avond reisden de Assenaren af naar Beilen voor een wedstrijd tegen Ax Arrows 1. Voor deze speelronde stonden beide teams op een gedeelde 2de plek en werd door beide teams een spannende wedstrijd verwacht.

Singles


Met Sander Gonlag, Wim Janssens, Robert Bodde en Marco Bruggeman in de gelederen werd begonnen aan de single partijen. Helaas moest er 1 single worden afgestaan aan de tegenstander maar door goed spel werd er met een 1-3 voorsprong naar de koppelpartijen toe gewerkt.

Koppels

 

In de koppelpartijen waren de Assenaren effectiever op belangrijke momenten, en met een aantal spannende partijen stond er voor de afsluitende teamgame maar liefst 1-7 op het scorebord.

In de laatste partij kreeg een goed spelende Robert een publiekswissel, en met een frisse Rob scholing werd getracht de zege met nog een punt uit te breiden. Na een leuke afsluitende partij gooide Marco de leg uit en boekten de Assenaren een klinkende zege op de concurrent.

Door punt verlies van naaste concurrenten heeft Marsdijkhal 5 de koppositie in handen en kan met vertrouwen kijken naar de volgende wedstrijd.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!

Close