Our Blog

Marsdijkhal 5 nieuwe koploper in Divisie 2D

Marsdijkhal 5 wint topper tegen Armageddon met 6-3

Assen – De darters van DC Marsdijkhal 5 hebben woensdagavond de koppositie gepakt in divisie 2D. Na een spannende en hoogstaande wedstrijd werd thuis van nummer 1, Armageddon uit Assen, gewonnen.

Rob Scholing opende de wedstrijd met een erg spannende wedstrijd tegen Henk Mulder.  Het was een hoog niveau en het liep erg gelijk op. Rob wist uiteindelijk toch de winst binnen te halen met een 3-2 overwinning. Vervolgens maakt Marco Bruggeman de 2-0 voor team 5 met een goede wedstrijd, waarna Wim Janssens er 3-0! van maakte. In de laatste single maakte Armageddon nog de 3-1 tegen Mark Modderman. Al met al een keurige uitgangspositie na
de singles.

De Koppels

Rob en Marco begonnen de koppels met een keurige 3-1 overwinning. Maar Armageddon liet niet zomaar over zich heen lopen en kwam sterk terug tot 4-3. De laatste koppel was belangrijk, met een gelijkspel naar de teamgame of met een 5-3 voorsprong. Rob en Marco kwamen erg snel met 2-0 voor na 2 razendsnelle legs. Armageddon deed nog iets terug door 2-1 te maken, maar Marsdijkhal maakte het keurig af met 3-1.

Hoewel de overwinning binnen was, werd er tijdens de afsluitende teamronde door de thuisploeg nog een schepje bovenop opgegooid: 6-3. Dankzij die zege is DC Marsdijkhal 5 gedeelde koploper van de competitie en deed het vanavond goede zaken.

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!

Close