Our Blog

Marsdijkhal 1 wint topper van Planeet 2

Team 1 wint topper van de Planeet 2 met 6-3.

 

Assen – De darters van DC Marsdijkhal 1 hebben dinsdagavond hun koppositie in de Eredivisie verstevigd. Na een spannende en hoogstaande wedstrijd werd thuis van nummer 2, De Planeet uit De Krim, gewonnen.

Marcel Bos opende de wedstrijd prima door zijn singlepartij met 3-0 te winnen. De Planeet maakte vervolgens 1-1, maar in de volgende partijen stond er geen maat op Armando Slotboom en Peter Marissen. Na twee 3-1 overwinningen konden de Marsdijkhallers met een 3-1 voorsprong aan de koppels beginnen.

De Planeet startte de koppelwedstrijden met hun sterkste koppel. Hoewel de teams elkaar qua niveau nauwelijks ontliepen, wonnen de gasten uit De Krim de eerste twee wedstrijden en brachten zo de stand weer op 3-3.

Karakter

De Assenaren toonden echter karakter. Eerst waren het Peter Marissen en Armando Slotboom die samen te sterk waren voor de bezoekers, daarna scoorden Marcel Bos en Frank Andringa het winnende punt voor De Marsdijkhal.

Hoewel de overwinning binnen was, werd er tijdens de afsluitende teamronde door de thuisploeg nog een schepje bovenop opgegooid: 6-3. Dankzij die zege  is DC Marsdijkhal 1 de enige nog ongeslagen ploeg in de Eredivisie en heeft het een gat van vier punten geslagen met De Planeet

 

Bron: www.assercourant.nl

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!

Close